Plafar
Bilete BlueAir

luni, 19 decembrie 2011

        Bun venit pe blogul meu. de aici poti accesa alte link-uri de bloguri personale, cu poze, poezii si alte compuneri create de mine. Sau daca doresti acceseaza alte adrese de net cum ar fi, blogul Andreei Marin Banica, sau daca doresti sa donezi, sa faci voluntariat, ajutand atat cat poti, cat te lasa inima, nu ezita sa accesezi pretuiesteviata.ro , imparte.ro sau salveazavieti.ro .
        Esti la inceput de drum ca mama si nu stii unde sa apelezi ca sa primesti sfaturi? Iti recomand scoalamamelor.ro ,unde vei obtine informatiile de care ai nevoie ca si mama.
        Alte site-uri gasesti mai jos. Nu uita asculta si muzica prin intermediul radioului care se afla in fata ta (cu un click pe sageata), sau asculta melodii alese de mine pe care le poti asculta ori de cate ori doresti. Daca ti-a placut Laura Stoica poti cumpara CD-uri cu melodiile ei de pe http://laurastoica.ro/ .
        Multumesc ca ai venit si pe pagina mea de blog, navigare placuta iti doresc si te mai astept. Cu drag Costin
      P.S. De pe acest blog te poti imprumuta de la provident sau daca doresti sa slabesti tot de aici poti primi sfaturi cum sa slabesti corect. Click pe imaginile specifice pentru imprumut sau slabit.
      Au fost candva 9 ani de... surprize-surprize
      Ai depresii si nu stii unde sa ceri ajutor? Sau cauti un loc de munca? Eu iti recomand sa accesezi cu incredere faraeticheta


Un comentariu: